fredag 6 april 2012

Det första beviset på att Steve är död




Det här gör oss ledsna, Steve Jobs är borta från Apple, död, försvunnen-för alltid. För evigt. Må han vila i frid. Men efter sig lämnade han ett företag på sin topp. Ett företag längst fram i ledet. Tim Cook har gjort ett bra jobb och vi har ingen anledning att klaga. Eller har vi det?
Tja, vad sägs om den här bilden. Nej, det är ingen gammal bild från förra året. Bilden är helt ny och den är tagen för bara några dagar sedan. Ja, Apple säljer fortfarande iPad 2 men de har också släppt en tredje generationens iPad. Har herr Cook glömt bort detta eller är han för upptagen med att skaka hand med Kina? Vi vet inte, men det här är bara löjligt. Pinsamt. Men också väldigt sorgligt. Att Apple fortfarande låter reklamskyltar som gör reklam för iPad 2 ligga kvar på taket ovanpå en av deras egna butiker är inte okej. Och det här är inte allt. I flera städer i USA kan man fortfarande se Apples reklamskyltar för iPad 2. Ja, det finns de städer som har blivit lyckligt lottade att få en skylt med den nya iPaden, men inte riktigt alla. Hmm, kanske dags att byta?
Nej det här är inte hela världen och nej Apple är inte vid ruinens brant. Men frågan vi alla ställer oss är, vad skulle Steve Jobs, världens största perfektionist, säga om detta? Jag har svaret… Han skulle hata det. Och det gör han säkert också. Han vrider på sig i sin grav och det gör vi också. Vi vrider och vänder på oss under hela nattens gång, för hur man än vrider och vänder på det-så är det här trots allt det första beviset på att Steve Jobs verkligen är borta från Apple. Och vi gillar det inte-One. Little. Bit.


- Postat från min iPad

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar