måndag 9 april 2012

Så fantastisk blir nya iPhone – helt ny design, magisk kamera och…




Apple ligger inte på latsidan. De har sedan en lång tid tillbaka jobbat hårt med den mest omtalade telefonen någonsin. iPhone 5. Eller nya iPhone som den kan komma att heta. Och om du hoppas på en helt ny design så är det precis vad du kommer att få! Nya rykten avslöjar nämligen att nästa modell inte kommer att se ut som iPhone 4/4s, däremot testar Apple nya iPhone i iPhone 4s höljen för att slippa läckor av den nya telefonen. Den nya modellen kommer istället att få en helt ny design och vara fantastiskt tunn.

De nya uppgifterna berättar också att vi kan komma att få se en elegant unibody-design likt deras MacBook linje. Även skärmen kommer att bli snäppet större och hamna på 4-tum. När det kommer till hastigheter så talas det om ett A5X eller A6-chipp och enorma 1GB RAM. Men det är inte allt… Om vi ska tro de nya uppgifterna så kan vi äntligen få stöd för 4G-nätet i nästa iPhone, som till skillnad mot nya iPad, ska fungera i alla länder. Hurra!

Det är analytikern Brian J. White som kommer med de nya uppgifterna och den här gången är det inte bara vilda gissningar. White ska nämligen ha besökt många av Apples fabriker och ska under resans gång ha fått reda på uppgifterna. White berättar:

In our view, this will be the most significant iPhone upgrade with a four-inch screen and a new, sleek look that we believe will require a Unibody case. This new, sleek look will be the most important reason that consumers decide to upgrade.

En magisk kamera på 12 MP

White berättar också att det finns indikationer på att kameran kommer att bli den bästa kameran någonsin för en iPhone. Enligt honom själv blir det en kamera på hela 12 MP och inte vilken kamera som helst. Utan att avslöja för mycket påstår White att kameran kommer att vara något helt nytt. En magisk kamera med helt nya funktioner. Vad dessa funktioner skulle kunna vara framgår inte, men vi vet att Apple har jobbat länge på att utveckla kameran, så uppgifterna kan mycket väl stämma.

I samband med släppet kan vi vänta oss iOS 6-med helt nya funktioner och kanske ett helt nytt interface.

Men när planerar Apple egentligen att släppa iPhone 5? Uppgifter från förra veckan pekar på ett släpp redan i juni, medan White menar att telefonen istället kommer att släppas någon gång i oktober i år.


- Postat från min iPad

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar